Korting

Korting kan beschouwd worden als 'the next best thing' na winnen. Het is natuurlijk het allerleukste om dingen gratis te krijgen of te winnen, maar wanneer dat niet mogelijk is dan is een fikse korting natuurlijk mooi meegenomen. Tegenwoordig kun je alles (écht alles) met korting kopen. Er zijn verschillende manieren om een mooie korting te krijgen op je aankopen. Wij voorzien je graag van alle informatie omtrent het ontvangen van de hoogste kortingen. Geld besparen is namelijk iets wat iedereen graag wilt doen, want dat betekent dat je geld overhoudt voor andere (leuke) dingen.

Korting met cashback

Tegenwoordig zijn veel online shops aangesloten bij cashbackwebsites. Het principe hierachter is erg eenvoudig:

  1. Je maakt een account aan op een cashback website
  2. Je klikt via de cashback website door naar de shop waar je wilt bestellen
  3. Je rondt de bestelling af en betaalt deze
  4. Je ontvangt een percentage van het aankoopbedrag terug op je cashback account.
  5. Zodra je cashback account een bepaald saldo heeft, kun je je verdiende geld laten uitbetalen.

Vaak krijg je bij cashback websites een mooi start saldo. Dit betekent dus dat je een gratis geldbedrag ontvangt, gewoon door je in te schrijven! Dit maakt het extra interessant om gebruik te maken van een cashback website. Bekijk bijvoorbeeld deze cashback websites:

Combineer kortingen

De hierboven genoemde cashback korting kan gecombineerd worden met andere kortingen. Dit betekent dat je korting op korting ontvangt! Kies bijvoorbeeld voor een kortingscode bij de shop waar je bestelt en betaal zo nóg minder voor je aankopen. Door ook nog gebruik te maken van een prijsvergelijker, betaal je dus absoluut de laagste prijs. Dat is precies wat we willen! Enkele voorbeelden van zulke kortings sites vind je hieronder: