Staatsloterij

Hou jij ervan om kans te maken op gigantische geldprijzen? Dan is de staatsloterij absoluut de juiste loterij voor jou. Door een lot te kopen maak je maandelijks kans op mooie geldprijzen. Zo is er maandelijks de staatsloterij jackpot, die alsmaar blijft groeien als deze niet is gevallen. Zo kun je kans maken op tientallen miljoenen.

1/5 lot, ½ lot of 1 heel lot

Bij de staatsloterij is het mogelijk om gedeelde loten te kopen. Deze zijn uiteraard voordeliger dan een heel lot, maar je maakt dan ook maar kans op een gedeelte van het bedrag. Afhankelijk van de trekking is het mogelijk om bepaalde gedeelde loten te kopen. Een reguliere trekking biedt de kans om 1/5 loten te kopen, waarmee je logischerwijs kans maakt op 1/5 van de totale prijs. Bij de speciale trekkingen zoals de oudejaarstrekking, de oranjetrekking, de gelukstrekking en de koningsdag trekking is er geen 1/5 lot, maar alleen een ½ lot als gedeeld lot. Het is ook mogelijk om een straatje 1/5 of hele loten te nemen voor de reguliere trekkingen. Dan heb je élk eindcijfer in je collectie, waardoor je altijd prijs hebt. Dit is natuurlijk een zeer leuke manier van meespelen.

Meespelen op verschillende manieren

Doordat de staatsloterij meerdere speelmanieren biedt, is er altijd eentje die jou zal aanstaan. Je kunt je lot uiteraard kopen in de winkel, maar het is ook mogelijk om via automatische incasso te spelen waardoor je geen trekking zult missen. Je kunt ook eenmalig meespelen via iDeal of overschrijving, of je neemt een abonnementje voor 3 trekkingen waarna het abo automatisch stopt. Tenslotte is het mogelijk om met een groep mee te spelen. Elke vorm van meespelen is uiteraard op élk gewenst moment op te zeggen.