Postcodeloterij

Een van de bekendste loterijen van Nederland is absoluut de Postcodeloterij. Maandelijks worden er prijzen uitgekeerd op basis van de postcode. Meestal speel je mee met de postcode waarop je woonachtig bent, maar het is ook mogelijk om een willekeurige andere bestaande postcode te kiezen om mee te spelen. Je dient natuurlijk wel een lot te kopen. Wanneer de prijs valt op jouw postcode, win je niet alleen maar dan win je met je hele straat! Dat is natuurlijk ontzettend leuk!

Geldprijzen en extra prijzen

De Postcodeloterij keert ontzettend veel prijzen uit. Zo maak je natuurlijk kans op de postcodekanjer van enkele miljoenen (die je uiteraard wel moet delen met de rest van de straat). Elke maand maak je kans op de straatprijs, waar een prijs van €25.000 per lot tegenover staat. Er wordt echter ook altijd een auto verloot tussen de winnende loten van één straat. Dan heb je dus niet alleen de straatprijs, maar ook nog eens een gloednieuwe auto! Verder zijn er ook kleinere geldprijzen en enkele troostprijzen. Zo maak je maandelijks kans op Ben&Jerry's ijs, dagjes weg in Nederland en soms een postcodeloterij fiets. Dat zijn natuurlijk ook leuke prijzen om te winnen.

Goede doelen steunen

Met je deelname maak je niet alleen kans op mooie prijzen, je steunt ook nog eens 89 goede doelen. Dit is dus de meest rendabele manier om iets aan goede doelen te geven, want er is een grote kans dat je er ook nog ooit iets mooie voor terug zult krijgen! Een lot kost slechts €11,75 dus het is zeker de moeite waard om mee te spelen. Ben je overtuigd? Speel dan mee via de onderstaande link en ontvang een extraatje, bijvoorbeeld één gratis lot of een leuke cadeaukaart!