Loterijen

Wanneer we 'winkanjer' zeggen, dan denk je waarschijnlijk aan gigantische prijzen van vele miljoenen. Iedereen droomt ervan om een dergelijke prijs te winnen. Dat is nu mogelijk! Er zijn namelijk diverse loterijen waarmee je kunt meespelen welke dergelijke gigantische prijzen uitkeren. De winstkanst is erg groot en de kans dat jij met zo'n gigantische winkanjer ervandoor gaat, is dus absoluut aanwezig. Er zijn verschillende soorten loterijen waaraan je kunt deelnemen.

Soorten loterijen

Het aanbod aan loterijen is erg groot, zowel nationaal als internationaal. De grootste loterij prijs die ooit is uitgekeerd, loopt in de vele honderden miljoenen. Een dergelijke prijs is in Nederland niet mogelijk, maar het is wel mogelijk om internationaal aan de EuroMillion loterij mee te doen. De loten zijn eenvoudig online te verkrijgen, maar je kunt ook even de grens over richting België, want dit land doet wel mee. Bij de EuroMillion is het overigens mogelijk om zelf de nummers te kiezen, dus dat maakt het extra spannend. Je hebt je winst zelf in de hand!

Nederlandse loterijen

Uiteraard zijn er ook in Nederland grote loterijen met gigantische prijzen. De bekendste twee zijn wellicht de postcodeloterij en de staatsloterij, maar er zijn ook andere loterijen zoals bijvoorbeeld de vriendenloterij, de lotto, de bankgiro loterij en het miljoenenspel. Bij de bankgiro loterij speel je met je bankrekening nummer en bij de Lotto mag je je eigen lotnummers bepalen. Elke loterij heeft zijn eigen voordeel. Een groot voordeel is dat je door je deelname aan enkele van deze loterijen meteen enkele goede doelen steunt. Het mes snijdt dus aan twee kanten: jij steunt een goed doel en je maakt meteen kans op schitterende prijzen.

Artikelen

Staatsloterij

Hou jij ervan om kans te maken op gigantische geldprijzen? Dan is de staatsloterij absoluut de juiste loterij voor jou. Door een lot te kopen maak je maandelijks kans op mooie geldprijzen. Zo is er maandelijks de staatsloterij jackpot, die alsmaar blijft groeien als deze niet is gevallen. Zo kun je kans maken op tientallen miljoenen.

Lees meer...

Postcodeloterij

Een van de bekendste loterijen van Nederland is absoluut de Postcodeloterij. Maandelijks worden er prijzen uitgekeerd op basis van de postcode. Meestal speel je mee met de postcode waarop je woonachtig bent, maar het is ook mogelijk om een willekeurige andere bestaande postcode te kiezen om mee te spelen. Je dient natuurlijk wel een lot te ko

Lees meer...