Krasloten

Wil je graag geld winnen, maar mag er ook een gok factor in het spelletje zitten? Dan zijn krasloten helemaal geschikt voor je. Bij krasloten denk je waarschijnlijk aan de loten die je bij de sigarenwinkel krijgt, of de loten bij de kassa van praktisch elke lotenwinkel. Maar ook krasloten zijn online te verkrijgen. Sterker nog, je hoeft ze niet meer zelf open te krassen, dus geen vieze nagels of je zakken doorzoeken naar een munt of sleutel. Met één muisklik kun je je pas aangeschafte kraslot simpelweg open krassen. De prijs? Die kun je meteen innen! Dus niet meer terug naar de sigarenwinkel, maar meteen doorspelen met je gewonnen geld.

Diverse soorten krasloten

Krasloten zijn er in diverse verschillende soorten. Zo zijn er de bekende valentijnskrasloten met engeltjes en hartjes. Hartstikke leuk voor Valentijnsdag of om misschien zelfs je geliefde mee te verrassen. Tijdens de kerst is het leuk om Santas Present Kraslot te spelen. Het kraslot dat het de rest van het jaar goed doet, is bijvoorbeeld de bekende Lucky Charms. Bij dit kraslot is het noodzakelijk om twee matchende symbolen te vinden om een prijs te winnen. Wat ook mogelijk is, is om de kabouter te vinden. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel geld je speelt. Hoe hoger je inzet, hoe hoger je potentiële winst.

Diverse krasloten

Doordat er verschillende soorten krasloten zijn, is er altijd een lot dat aansluit bij jouw wensen. Wil je graag meerdere vakjes openkrassen en matchen met één winsymbool? Of wil je juist twee vakjes openkrassen die een prijs opleveren wanneer ze een prijssymbool onthullen, of wanneer er twee dezelfde symbolen worden onthuld? Alles is mogelijk.