Gratis websites

Wil je gratis producten ontvangen zonder er te veel voor te doen? Dan zijn gratis websites een goede optie. Deze websites voorzien je van een lijst met gratis producten die je kosteloos kunt bestellen. De producten kunnen sterk uiteenlopen, van gratis kortingsbonnen voor eetgelegenheden tot complete proefpakketten van cosmeticamerken. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud bent: er is altijd een product te vinden dat je aanstaat. Er zijn zelfs websites die zich speciaal richten op vrouwen, waardoor je als vrouw daar sowieso goed zit.

Wat moet je er voor doen?

Veelal is gratis niet helemaal gratis. Er wordt altijd iets van een tegenprestatie verwacht. Dit hoeft echter niets arbeidsintensiefs te zijn. Veelal is het opgeven van je adres en emailadres voldoende. Je moet dan wel akkoord gaan met de mogelijkheid dat er reclame naar je toe wordt gestuurd. Soms dien je een enquête in te vullen, waarna er ook reclame naar je toe wordt gestuurd. Ook dien je af en toe e-mailadressen van vrienden op te geven, zodat zij ook kans maken op de prijs. Wanneer er dus om een tegenprestatie wordt gevraagd, dan zal het meestal zoiets zijn.

Gratis items bij abonnementen

Wil je een nieuw televisie abonnement, of ben je bezig om een nieuw kranten abonnement af te sluiten? Dan is het handig om de gratis websites in de gaten te houden. Op deze websites vind je namelijk de meest actuele acties omtrent gratis producten bij abonnementen. Zo kun je bij een kranten abonnement vaak een ipad ontvangen, of krijg je een media box bij een tv abonnement. Het is dus zeker interessant om deze aanbiedingen in de gaten te houden. Enkele voorbeelden van zulke gratis sites zijn: