Backgammon online

Een van de spannendste en leukste spellen die je online kunt spelen is het spelletje backgammon. Het grote voordeel is dat je dit spelletje ook voor geld kunt spelen. Dit betekent dat je met je backgammon skills flinke prijzen kunt binnenhalen. Backgammon is online exact hetzelfde als offline, alleen heeft de online variant het grote voordeel dat je niet kunt vals spelen. Daarom is het volkomen veilig en absoluut een aanrader om backgammon voor geld te spelen!

De regels van backgammon

Backgammon spelen is vrij eenvoudig. Het is de bedoeling dat jij en je tegenspeler jullie blokjes zo snel mogelijk naar 'binnen' brengen. De één speelt linksom over het bord, de ander rechtsom. Door met twee dobbelstenen te dobbelen, mag je per beurt twee stenen verzetten (of één steen twee maal verzetten). Wanneer er een blokje alleen staat, dan kun je geslagen worden door je tegenstander. Vervolgens moet je via de kant van de tegenstander het bord weer op. Wanneer de tegenstander deze ruimte volledig heeft dichtgezet, kun jij dus nergens weer het spel in komen. Daarom is het van belang om niet geslagen te worden. Wie het eerst zijn stenen binnen heeft, heeft gewonnen.

Backgammon online spelen

Hebben we je overtuigd? Top! Maar waar ga je dan online backgammon spelen? Er zijn verschillende online casino's waar je dit verslavende en leuke spelletjes prima kunt spelen. Klik op de onderstaande banner en claim meteen je bonus. Dat betekent dat je een fijne startbonus krijgt waarmee je kunt spelen. Wellicht win jij op die manier gratis geld met backgammon! Bekijk ze bijvoorbeeld op: